Om oss
company

Nytt juli 2019:  Vi finns numera på https://www.nunames.se och använder oss av namnet NuNames.SE för våra tjänster.  Samma företag med samma support som tidigare.

 

Efter att vi själva upplevt webbhotell som till en början fungerar som man förväntat sig, med goda serveruppetider och utmärkt support, till att sedan rasa fullständigt till flera dagar med servern nere och en support omöjlig att nå – beslutade vi oss sommaren 2004 för att erbjuda något som håller i längden.

Vi fann Hostdime, och använder deras fully managed dedicated server avtal i 2 av deras datacenters och därför kan vi erbjuda Dig ett riktigt prisvärt alternativ!

 

Vi erbjuder Dig som kund en utmärkt support när Du behöver det, serverutrymme samt div. tjänster.

Vi hyr hårdvaran i form av servrar och nätverksutrustning som bevakas dygnet runt av Hostdimes tekniker och underhålls med uppdateringar/reparationer av både hårdvaran och programvaran.

Servrarna och datacentren ägs av HostDime och deras serverhallar finns i Orlando, Florida – U.S.A. & Maidstone, Kent – UK.

Säkerheten är hög till serverhallarna, endast personer med rätt tillstånd kommer förbi säkerhetsvakterna som finns där dygnet runt.
Servrarna/Routers och switchar är tillverkade av Cisco, och är uppkopplade med flera linor till datacentrets nätverk(100Mbit/s).
Flera olika internetleverantörer används:
Level3 (10 Gbps), WBMNA (10 Gbps) , Global Crossing (10 Gbps) , Tiscali/Tinet (10 Gbps) och Telia (Endast UK Datacentret). Servrarna har UPS backup samt 1MW Caterpillar diesel generator om det blir strömavbrott.

Vi erbjuder Dig att prova oss första månaden helt gratis. Inga dolda avgifter, och inga begränsningar. Efter den 1:a månaden betalar Du årsavgiften för de kommande 12 månaderna, för det konto Du valt. OBS! Är Du inte nöjd efter den 1:a månaden, betalar Du ingenting, och Ditt konto tas bort. (Bara att maila oss)
Vi tror på manuell kundtjänst, så därför sätts Ditt konto upp av oss, och inte av ett ”helautomatiskt system” som många andra webbhotell har. Detta gör att vi lätt kan se till att ingen server blir överfull av konton.

Vi erbjuder också över 300 populära script som t.ex WordPress eller Joomla genom Softaculous som enkelt kan installeras från Cpanel.
Skriptens versioner uppdateras ofta, och kan installeras direkt i huvudmappen.

Om Du har några funderingar eller frågor ska Du inte tveka att kontakta oss på support@manufrog.com.
Vi har även ett forum där man kan diskutera med andra kunder med mera. Bli medlem där redan idag: ManuFrog Forum.

ManuFrog Webbhotell AB är godkänd för f-skatt. Org.nr SE556639-1420.
Postadress: Radiatorvägen 11, 702 27, Örebro.
// ManuFrog Webhotell.