Reseller/Pro – mer information

Vad är en ”Reseller” ?

Som en reseller kan du – om Du vill – sälja konton under ditt egna namn. Du kan skapa olika paket med egna namn (såsom tex. Lite, Supreme o.s.v), Du kan bestämma vilka specifikationer som ska gälla (utrymme, bandbredd o.s.v.) för varje paket och sätta ett pris för varje paket. Sedan kan Du sälja dessa till dina egna kunder – allt du behöver betala till oss är årsavgiften eller månadsavgiften för det Reseller-konto du valt hos oss. (Var snäll och läs ”Åtaganden” nedan för att få reda på mer om vad det innebär att vara en reseller).
Obs! Du behöver absolut inte sälja vidare konton om du inte vill – du kan använda det till dig själv och dina egna hemsidor/domäner.

Om jag har mer än 1 domän som jag vill använda, kan jag beställa ett reseller-konto trots att jag inte säljer?

Javisst! Du kan använda hur många domäner du vill 1 eller 99, det finns ingen begränsning för hur många domäner du kan använda, du är endast begränsad till det utrymme och den bandbredd/trafik som ditt reseller-konto har.

Alla kunder som har ett reseller-konto har tillgång till web hosting manager panel (WHM) vilken du kan använda för att administrera alla domänerna Tips: Många kunder väljer att köpa ett Reseller-konto istället för att köpa många separata kontopaket för sina domäner.

Åtagande

ManuFrog Webbhotells åtaganden mot reseller:
1. Endast ge support direkt till ägaren till reseller-kontot.
2. Endast ta betalt av ägaren till reseller-kontot.

Reseller åtagande:
1. Domännamns-registrering eller transfers/flytt.
2. Ge support till sina kunder.
3. Följa ManuFrog Webbhotells Användaravtal.

>> Klicka här för att komma till Reseller-paketsidan med alla specifikationer >>>